کتاب خانه های اصفهان اثر داراب دیبا ، فیلیپ ریوالت ؛ سرژسانتلی در 264 صفحه توسط دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان چاپ شده است.

بیشتر بناهایی که در دوره معاصر در ایران ساخته می شود هیچ نشانی از پیشینه درخشان معماری ایرانی ندارد. سوالی که در اینجا پیش می آید، این است که چگونه می توان در دوره معاصر، از فرهنگ چند هزار ساله معماری ایرانی بهره گرفت. به نظر می رسد، یکی از مشکلات این حوزه، شناخت ناکافی از غنای فرهنگ معماری ایرانی است. امروزه بر اثر مشکلات اقتصادی، رشد سریع جمعیت، بورس بازی زمین، اولویت های سیاسی، اقتصادی و تاثیر فرهنگ بیگانه، اصفهان همچون دیگر شهرهای کشورهای اسلامی در حال از دست دادن میراث منحصر به فرد شهرسازی و معماری خود است. یکی از جلوه گاه های شاخص معماری اصفهان، خانه های تاریخی است که کمتر به آنها توجه شده و اغلب بر اثر تحولات دوره معاصر تخریب شده و یا در معرض تخریب قرار دارند. بدین ترتیب که از چند هزار خانه تاریخی ارزشمند شهر اصفهان، در اوایل قرن اخیر، امروزه چندصد باب بیشتر نمانده که اغلب آنها نیز خالی از سکنه است.

در اینجاست که ضرورت تحقیق خانه های تاریخی اصفهان مطرح می شود چراکه با شناخت جوهره فضایی این خانه ها، می توان به راهکارهایی برای طراحی معماری خانه های معاصر رسید. همچنین این مطالعات برای تصمیم گیری های صحیح درباره چگونگی حفظ نمونه های ارزشمند باقیمانده، ضروری است. در راستای این هدف-با توجه به اهمیت این کتاب به عنوان مرجعی برای مطالعه در حوزه بناهای تاریخی- کتاب " خانه های اصفهان" از فرانسه به فارسی ترجمه شد.کتاب حاضر ثمره همکاری مشترک دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و مرکز مطالعات عالی ویژه شهرها، معماری و میراث مغرب و خاورمیانه است.

این پژوهش با همکاری بخش فرهنگی سفارت فرانسه با هدف مطالعه معماری سنتی ایران، شامل بخش عمده ای از میراث ارزشمند شهر اصفهان، انجام گردید. نویسندگان این کتاب از صاحب نظران معماری و مرمت جهان و ایران هستند.

کتاب
قطع رحلی
تعداد صفحات 264 صفحه
نوع جلد تمام گلاسه با عکس‌های رنگی
نویسنده/ نویسندگان داراب دیبا ؛ فیلیپ ریوالت ؛ سرژسانتلی
مترجم مریم قاسمی سیچانی ؛ پروانه خیابانی ؛ محمد مسعود
ناشر دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمي شود!

رتبه: بد خوب

کد را در کادر زير وارد کنيد:

پر فروش ترین ها
بیشترین بازدید
آخرین محصولات
ویژه ها